De eerste week

RomLAN 16 OpbouwPrecies een week geleden maakten wij van de RomLAN Crew bekend dat we graag weer eens een reünie wilden gaan doen. De reacties waren overweldigend positief en het Facebook evenement dat wij aangemaakt hadden heeft op de dag van vandaag al 27 mensen die zeker willen komen en 21 mensen die aangegeven hebben misschien te willen komen. Een mooie start.

Helaas lopen de betalingen naar onze mening nog wat achter. Momenteel zijn er namelijk pas twee betalingen binnen en met nog 58 stuks te gaan voor de komende 58 dagen wordt het tijd dat we er met zijn allen wat gas achter gaan zetten.

Allereerst merken we dat de inschrijvingen op het inschrijfsysteem nog achterlopen met het aantal mensen dat op Facebook heeft geroepen dat ze willen komen. Er zijn pas 14 inschrijvingen gedaan momenteel en dat moeten er toch snel meer worden. Schrijf je dus direct in als je wilt komen, zo weten wij ook of er genoeg interesse is!

Daarnaast willen wij jou, de bezoeker, vragen om dit evenement te aan promoten. Share deze nieuwspost op Facebook, vertel je vrienden over de geweldige ervaringen van vroeger en vraag ze om ook te komen. Er ligt geen verplichting dat je ooit op een RomLAN event geweest moet zijn om te mogen komen naar deze editie: Iedereen is welkom!

Wij willen graag weer een RomLAN gaan organiseren, draag jij je steentje bij om dit mogelijk te maken?

2 thoughts on “De eerste week

  1. stefan

    Misschien handig om de datum van het evenement ook ergens op de website te zetten, ipv alleen op facebook?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>