Geen RomLAN: The Reunion…

Hallo beste ex-RomLANners.

Helaas hebben we een minder prettige mededeling, namelijk dat RomLAN: The Reunion niet door zal gaan. Het verrassend lage aantal betalingen die op voorhand zijn gedaan bied ons geen gemoedsrust dat we deze LAN kunnen houden zonder zelf financieel risico te lopen en dus hebben we besloten om (momenteel) de stekker uit dit project te trekken.

Wij van de RomLAN Crew vinden dit erg jammer, we hadden gehoopt op een leuke reünie om elkaar allemaal weer eens te zien en zijn van mening dat de prijs die we vroegen voor een volledig weekend LANnen absoluut niet te hoog was. Graag willen we weten waarom jij er niet voor gekozen hebt jezelf aan te melden en te betalen voor RomLAN: The Reunion.

In ieder geval gaat onze dank uit naar de vier mensen die wel vertrouwen in ons hadden: Iron Angel, Lordy, Tsuryo en Squido. Jullie zullen spoedig het vooraf betaalde bedrag terug op jullie rekening gaan ontvangen. Daarnaast willen we de 15 anderen bedanken die zich al hadden ingeschreven op de LanPartyPlanner site.

We gaan kijken hoe we dit in de toekomst anders aan kunnen pakken om alsnog een reünie mogelijk te maken aangezien de initiële reacties op ons plan zeer positief waren. Als jij ideeën hebt dan horen we deze graag in het commentaar hieronder.

In ieder geval een fijne zomer gewenst, en hopelijk tot gauw :)!

– De RomLAN Crew

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>