RomLAN: The Reunion!

Na bijna 4 jaar hebben wij van de crew (Ruud, Christian, Maarten, Jeroen en Rob) er weer allemaal zin in: Weer eens een RomLAN. Oude herinneringen ophalen, weer eens ‘ouderwets’ lannen op de RomLAN manier en vooral bijpraten met elkaar. RomLAN is voor ons allemaal een groot deel van onze jeugd geweest en we zijn er dan ook mee opgegroeid. Eind 2009 hebben wij onze laatste party gehouden, namelijk RomLAN 19 maar daarna is er helaas nooit meer wat van gekomen. De 20ste editie stond gepland maar is door te weinig betalingen nooit doorgegaan.

En daar komen we dan ook direct op een belangrijk punt aan: betalingen. Wij als crew zijnde hebben natuurlijk geen zin (en vooral niet in dit economisch klimaat) om garant te staan voor de 1500 á 2000 euro die een LAN van deze grootte kost. Daarom willen wij ook iedereen die zich inschrijft vragen vrijwel direct het entreebedrag over te maken onze rekening. Simpel gezegd willen we voor 1 Juni 60 betalingen binnen hebben om de party door te laten gaan.

Hebben we op deze datum niet genoeg betalingen binnen dan zijn we helaas genoodzaakt het hele feestje af te blazen. Op dat moment zullen wij alle betalingen die gedaan zijn terugbetalen aan jullie. Op deze manier lopen we geen risico als crew zijnde zelf, en ook als bezoeker weet je waar je aan toe bent.

Het feestje zelf gaat plaats vinden tussen 18 en 20 Oktober 2013. We hebben de oude locatie weer bereid gevonden en zullen dus weer in de Sporthal ‘De Varenbeuk’ de nieuwe RomLAN houden! We willen een maximum aanhouden van 100 bezoekers en de kosten zullen 25 euro per persoon zijn. Verdere details zoals competities e.d. zullen na verloop van tijd bekend gaan worden.

RomLAN: The Reunion.
18-19-20 Oktober
Sporthal “De Varenbeuk” – Heerlen
100 Deelnemers
25 euro

Meld je aan!
Volg ons op Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>