Week 2: Sponsoren :)!

RomLANHet is alweer twee weken geleden dat de inschrijvingen voor ons reünie evenement open ging. In die tijd hebben we inmiddels al twee erg leuke sponsoren gevonden die RomLAN: The Reunion willen ondersteunen. De eerste is NADEO, bekend van onder meer TrackMania en het recentere ShootMania. De tweede is Kabeldirect.nl, de webshop voor al je kabel benodigdheden. Beide bedrijven hebben besloten om mee te helpen van RomLAN: The Reunion een nog leuker event te maken!

Qua inschrijvingen en betalingen zijn we gelukkig wat gestegen. Het aantal betalingen is verdubbeld van 2 naar 4 betalingen, laten we hopen dat die trend doorzet ;). Daarnaast zijn er op LanPartyPlanner 3 nieuwe inschrijvingen bijgekomen en zitten we daar nu op 17. Het Facebook event is gestegen van 27 zeker naar 30 zeker en 21 misschien naar 24 misschien. In totaal, als iedereen die nu misschien heeft geroepen ook komt, zouden we dus al op 54 lanners zitten.

Nogmaals de vraag aan iedereen om ons te promoten onder je vrienden en bekenden. Wij willen heel graag weer een gezellige RomLAN houden maar we hebben daar wat hulp van jullie nodig ;)! Share en Like dit bericht op Facebook, Twitter al je vrienden over RomLAN, e-mail je hele contactenlijst met de link of krabbel de URL op een papiertje, hang hem aan wat postduiven en zorg er samen met ons voor dat we in Oktober gezellig kunnen LANnen met z’n allen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>