Regels

Op de LAN

1) Speakers zijn niet toegestaan op de LAN. Neem hierom je eigen headset mee.

2) Roken in het gebouw is verboden. Buiten het gebouw is hiervoor een plek ingericht. Dit telt tevens voor Cannabis Sativa / Indica gebruik.

3) Software wordt geacht Public Domain of Shareware te zijn als deze aangeboden word door bezoekers op servers. Wij kunnen hier geen permanente controle op uitvoeren maar als wij op de hoogte worden gebracht van het tegengestelde zal de betreffende computer/server van het netwerk verwijderd worden.

4) RomLAN is niet verantwoordelijk voor mogelijke verspreiding van auteursrechtelijk beschermde materialen. Het is illegaal om auteursrechtelijk beschermd materiaal te reproduceren, zonder de toestemming van de auteur of uitgever. Illegaal software kopiëren tussen bezoekers is de verantwoordelijkheid van de bezoekers zelf.

5) Het gebruik van alcohol is in beperkte mate toegestaan. Bij overmatig gebruik zul je van de LAN-Party verwijderd worden.

6) Het is toegestaan eigen etenswaar en drank mee te nemen naar RomLAN. Let op: Er is catering aanwezig die tegen normale prijzen prima voedingswaar aanbied voor middag & avond eten.

7) Het is niet toegestaan overbodige apparatuur zoals tosti-ijzer, koffie apparaten en waterkokers mee te nemen en aan te sluiten op het stroom netwerk. Dit geld tevens voor koelboxen. De enige uitzondering is als je medicatie neemt die koel gehouden moet worden. (En nee, bier is geen medicatie).

8) Afval gaarne direct in de daarvoor bestemde prullenbakken / zakken te deponeren. Laat geen overbodige rotzooi op je tafel liggen. Mocht je met vloeistoffen knoeien (drank e.d.) laat het ons dan even weten zodat we het meteen kunnen opruimen en geen plakkerige vloer hebben aan het eind van het event.

Deelname & Betaling

1) De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan een RomLAN event is 14 jaar. Bij het inchecken wordt er gecontroleerd op ID. Ben je onder de 14 zal de toegang tot het event worden ontzegt zonder teruggaaf van entreegelden.

2) RomLAN & Crew behouden zich het recht voor om een ieder te weigeren van de LAN zonder opgaaf van reden en zonder teruggaaf van entreegelden.

3) Entreegelden worden alleen teruggestort indien het evenement zelf wordt afgelast. Ziek zijn of andere redenen waarbij jijzelf als persoon niet aanwezig kunt zijn geven je geen recht op teruggaaf van entreegelden. Dit om doorgang van het evenement te kunnen waarborgen.

Extra regel:

De organisatie van RomLAN kan op enig moment de regels aanpassen als het dit nodig acht zonder verdere toestemming van de deelnemers. Het wordt verwacht dat je naar de aanwijzingen van de Crew luistert.